lauantai 4. joulukuuta 2021

Pukkia kysellään Tampere, Nokia ja lähikunnat alueella, hyvä olisi aina tietää se osoite tiedustelun yhteydessä heti, ok? = Näen googlemapsista miten osoitteenne sopii pukkireitille. Klo 10-12, 11-12, 12-14 etc aikahaarukassa?


Moro jouluisasti arvon joulupukkia kyselevä nokialainen ;) pirkkalalainen, tamperelainen joulupukkipalvelua tarvitseva 

Pukkia kysellään Tampere Nokia ja lähikunnat alueella, hyvä olisi aina tietää se osoite tiedustelun yhteydessä heti, ok? = Näen googlemapsista miten osoitteenne sopii pukkireitille.
Klo 10-12, 11-12, 12-14 etc aikahaarukassa?
Tarkenteletteko? Aina helpompi pukin vastailla kun on tarkka osoite, niin näkee mitkä etäisyydet jouluaattona?

Puhelinnumeronne toimii whatsup? Pukin numero 044-3380291 whatsup, soitto kun melkein kohdalla, että joku tulisi ulos opastamaan oikealle ovelle ja hoitamaan muodollisuudet ok?Huomio: Kun on osoite katu+paikkakunta, niin näkee mahtuuko yleensä reitille aattona.
Kovin syrjäisiin paikkoihin ei kerkiä kuin tosiaan ihan aamupäivästä Tampere, Pirkkala, Lempäälä, Nokia

Keskustapaikat 85€ euroa ennen klo 14, mutta jos pukilla tulee ajoa enempi kuin 15 min kohteesta toiseen niin 100€ vierailu käteisellä pukkipalvelun alkaessa pukkisäkin luovutus ja palkkio yhtä aikaa.

Klo 14 jälkeiset ajat 100€
Klo 18 jälkeiset ajat 90€ keskusta-alueilla, syrjäseuduille syrjäseutulisää ajokilometreistä. Kiittäkää hallitusta hinnoittelusta, bensa / poron jäkälä ei ole ilmaista.

Sitten perinteinen kopistelu ovella ikkunalaudoilla, pukki tulee sisään vastaanottajien laulaessa "Joulupukki"-laulua, kuulumisten kysely, lahjojen jaon aloitus, valokuvia voi ottaa pukin kera, hyvästely, pukki matkaan käy (tilanteen mukaisesti kussakin paikassa).

Onko koiria tmv eläimiä mitä pitää varoa? Ärhäkät perhoskoirat terrierit vessaan siksi aikaa? ok?

Tosisyrjäisille paikoille aina tapauskohtainen hinnoittelu käteisellä pukkisäkin luovutuksen yhteydessä.
----------------
-----------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti