tiistai 21. marraskuuta 2017

Nokian joulupukki muistuttaa että osoitteenne ja aikatoiveenne auttavat kertomaan miten homma onnistuu


Nokian joulupukki ja Nokian Joulupukkipalvelu muistuttaa, että osoitteenne ja aikatoiveenne auttavat kertomaan miten homma onnistuu. 
= JOULUPUKKIPALVELU@GMAIL.COM 

Ylimalkaiset kysymykset "Onko pukkia aatolle?" ilman tarvittavia tietoja eivät auta. Pukki kaipaa tarkkoja toiveaikoja ja osoitteenne jotta voi vastata. Kiitos

Pukkihinnoittelu keskeisillä paikoilla 85€ pukkisäkin luovutuksen yhteydessä klo 14 saakka, siitä eteenpäin loppuilta 90€ käteisellä tasarahana. Pukki ei pidä vaihtokassaa.
Syrjäseuduille syrjäseutulisä, ko paikat pyritään hoitamaan ennen kuuminta pukkiaikaa tai illan päätteeksi. Aamupäivä klo 14 on yleensä hyvä hetki syrjäseutujen palvelemiseksi.


Joulupukkitilaus Nokia, Lempäälä, Vesilahti, Pirkkala etc:
Yhteystietonne sähköpostilla. Maksuehto käteisellä pukkisäkin luovutuksen yhteydessä 
to: Joulupukkipalvelua@gmail.com / joulupukkipalvelu@gmail.com ( Se ja sama pukki lukee toki)
Puhelin: 044-3380291

Tampereelle Nokialle Pirkkalaan tulevat pukkitilaukset voi laittaa suoraan ensisijassa:
Joulupukkipalvelu@gmail.com sähköpostille, samoin eri yhteisöjen pikkujoulupukkitoiveet tai joulupukkipalvelua@gmail.com se ja sama tonttujoukko ohjaa pukille varmasti.
Jollei sähköpostiinne ole tullut vastausta vrk sisään niin lähettäkää tekstari asiaa koskien niin otan yhteyttä tekstarissanne olevaan sähköpostiin

Joulun aattoilta pitkä on pukin taival ajaton Mikä osoite ja aikahaarukkanne milloin pukkia toivotte? Helpompi kertoa kun tietää katuosoitteen paikkakunnan Tampere, Pirkkala, Nokia, Lempäälä, Ylöjärvi? Sekä puhelinnumeron pukkisoittoa varten kun kohdalla. Pukin numero tulee teille tilausvahvistuksen mukana. Aattoa ennen vielä tarkempi aika kun pukkireitit on tehty ok?

Aikahaarukka 14-16, 16-18, 18-20?  http://joulupukkipalvelu.blogspot.fi paremmin kertoo että pukki kaipaa tarkan osoitteen, sekä ennen klo 14:00 85 euroa ja sen jälkeen loppuilta 90 euroa käteisellä pukkisäkin luovutuksen yhteydessä. Ok?  On pari apupukkia joten jollei sovi omalle reitille niin apupukeille tarjoan  


Joulupukki poikkeaa Nokiallakin sopimuksen mukaan joten olkaa kilttejä tai tulee keppiä ;)

http://nokian-joulupukkipalvelu.blogspot.fi/

----------------------------------------


---------------------------